Joop zag zijn ex vrouw verderop boodschappen in staan laden bij haar auto, en ze stond er zeer goed gebukt voor. Hij liep langs haar en zoals bijna altijd met hem in hun gezamenlijke huwelijk, droeg ze weer een jurkje. Haar grote kont en brede heupen staken goed naar achteren toe, terwijl ze ver voorover gebukt in de laadruimte van haar auto stond te prutsen, in een wijdbeense positie. Hij kon zich niet inhouden en deed zijn bekende trucje waarbij ze in hun relatie dan altijd bloot gingen. Want hij raakte maar even met een vinger al wrijvend en strelend haar kutje aan tegen de stof van haar slipje. Ze stond telkens weer opnieuw in vuur en vlam, als Joop dat deed met zijn korte maar bloedgeile streling en zij kon zich niet meer inhouden dan. Joop gleed met een vinger over haar slipje en ze veerde me toch omhoog geschrokken.

Bep vloekte en schoot omhoog waarna ze zich vlug omdraaide en zo in het gezicht van haar ex man keek. Ze zou die imbeciel die haar aan raakte toch een knal geven en keek even woest om, tot ze Joop herkende. Verdomme man, doe dat nou niet, zei ze boos tegen hem waarna ze van hem weg keek. Haar gezicht kleurde snel vuurrood en ze begon wat later dan normaal met hem, nogal warm en hitsig uit haar ogen te kijken. Hij kon zien dat ze het weer duidelijk warm had, want in hun 20 jarige relatie, verraste hij haar bijna wekelijks wel zo een keer of twee drie, als ze voorover gebukt in de keuken of ergens in huis stond. Dan sloot Bep meteen de gordijnen en trokken ze snel hun kleding uit, en binnen zeer korte tijd paalde Bep dan op zijn harde lul op en neer. De geilaard flikte dat vaak als ze in de keuken gebukt stond om wat uit een kast te pakken of als ze gebukt stond tijdens het klussen of stofzuigen in huis. De geilaard flikte dit ook vaak als ze samen bezoek verwachten, dan maakte hij haar bloedgeil. En ook als dit vrienden of familie waren, die belden dat ze al onderweg waren, dan maakte hij haar regelmatig geil. Joop ze komen eraan hoor, zei ze dan met een rood en warm hoofd tegen hem, als hij over haar slipje bleef wrijven. Maar uiteindelijk ging Bep gewoon voor gaas, werden de gordijnen gesloten door haar en alle kleding ging uit, totdat Bep twee of drie orgasmes op zijn lul kreeg tijdens deze (vluggertjes).

Een kleine tien minuten duurden deze vluggertjes voor hun dan bijna altijd wel. En ook als vrienden uit de buurt bij hun een kwartier verderop woonden en al onderweg gingen richting hun woning, dan flikte Joop het weer. “We komen ff een bakkie doen, zijn jullie thuis” werd er dan gevraagd bij Bep aan de telefoon. Als Bep ze dan nog aan de lijn had, dan streelde Joops vinger al over haar slipje heen en keek ze meteen hitsig uit haar ogen. Ze zijn er met een kwartier Joop, keek ze dan bijna smekend en bloedgeil naar hem, dan kunnen we niet eerst ff gaan neuken. Ok, dan wachten we gewoon tot ze weg zijn, zei Joop expres wrijvend over haar hete en natte slipje heen. Rot nou maar op jij, zei Bep richting de gordijnen lopend om deze te sluiten. Alles uit jij, ik kom er gewoon ff bovenop zitten, zei ze met een druipend kutje van geilheid. Joop was dan al vlot naakt terwijl Bep zich vlot uit ging kleden, en stapte op zijn dikke gekromde lul, die haar dan meestal toch 2 tot 3 orgasmes in die kleine tien minuten kon geven. Bep zat dan enkel in haar bh op zijn lul met haar rug en kont richting zijn gezicht, terwijl ze voelde hoe haar grote vlezige kont, werd begeleid door zijn handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *