Na het sporten zagen we elkaar wel eens in de kantine, we spraken elkaar ook wel eens, maar nooit uitgebreid en diepgaand. Sam heette ze, een best dunne vrouw van rond de 30, ongeveer 1,65. Uit haar tengere lijf staken haar tietjes toch altijd wel mooi naar voren, niet heel groot, maar zeker ook niet heel klein. En in de spijkerbroek die ze vandaag aanhad kwamen haar billen ook heel lekker uit. Ik zou zeker geen nee zeggen als de kans zich voor deed om met haar in bed te belanden.

Onbewust was ik haar met mijn ogen uitgebreid aan het onderzoeken. Op een of andere manier had ze dat in de gaten. We keken elkaar kort recht in de ogen. Het was een geil wijf, als ik het zo bekeek. Blijkbaar had zij een soort gelijken gedachte. Ze stapte op mij af en fluisterde in mijn oor: “In een geile bui, Peter?”. En ze vervolgde met: “Ik heb gehoord dat je nog al flink geschapen bent, dan lijkt het me goed dat we nu naar jouw huis gaan, ik heb zin om lekker te neuken”. “Lijkt me een heel goed idee”, was mijn antwoord. En zonder verder iets te zeggen, liepen we naar buiten, richting mijn huis.

Ik woonde in een appartement niet ver weg. Na een paar minuten stonden we al in de hal van het complex. Ik drukte op het knopje van de lift, we stapte de lift in en ik drukte op nr 2, de deuren gingen dicht. Binnen een seconde stond Sam tegen mij aan en schoof met een vloeiende beweging haar rechterhand zo mijn broek in en nam mijn lul in haar hand. “Sow”, zei ik: “Jij laat er geen gras over goeien”. “Ik wil wel eerst weten of het klopt wat ze zeiden, voordat ik met he naar binnen ga”, was haar reactie. “En?”, vroeg ik. Voor ze antwoord kon geven ging de lift deur open, gelukkig stond er niemand voor, wat Sam had nog steeds haar hand in mijn broek en ze leek ook niet van plan mijn lul los te laten. Ze trok mij zowat aan mijn lul mee de lift uit richting mijn appartement, deze was gelukkig maar 2 deuren verder. Ik probeerde zo snel mogelijk mijn voordeur open te krijgen terwijl Sam mij gewoon aan het aftrekken was. Het feit dat ze dit nog aan het doen was, interpreteerde ik maar als goedkeuring. Ik trok haar mee naar binnen en heftig tongend liepen we de slaapkamer in. Ik duwde haar achter over op het bed en begon meteen haar broek uit te trekken, in een ruk haar jeans en haar slipje. Daar lag ze dan, met haar kutje open en bloot, kaal en glimmend van haar geil. Ik schopte mijn eigen broek ook uit, die inmiddels op mijn enkels hing en ging boven op haar liggen.

“Je wilde toch neuken”, zie ik. Ik zonder verder iets te zeggen duwde ik mijn eikel tegen haar kutlipjes aan. Ze was al behoorlijk nat. “Dat gaat zo wel erg snel”, zei ze: “Wil je niet eerst voorspel?”. “Dat komt zo wel”, antwoorden ik: “Je wilde mijn grote lul toch in je voelen”. En op dat moment duwde ik door en verdween mijn lul voor een flink stuk in haar natte kut. “JAAAAAA”, was Sam’s reactie. Ik pakte haar bij haar heupen en maakte rustige maar flinke neuk bewegingen. Mijn lul in en uit haar kutje. “Ja, ja, ja, ja”, klonk het elke keer als ik weer in haar stootte. Na een tijdje trok ze me naar haar toe, begon me lekker te tongen en draaide ons op mijn rug. Mijn lul schoot uit haar kutje. Ze kwam overeind en deed haar shirt uit, direct gevolgd door haar bh. Ik trok onder tussen ook mijn shirt uit. Ze kwam weer op mijn liggen en onze naakte lichamen plakte tegen elkaar. Het duurde niet lang of ik was bezig met een hand een van haar lekker strakke tietjes te bewerken en met mijn ander hand haar lekker kont. Ze richtte zich wat op zodat haar tieten boven mijn gezicht kwamen te hangen. Ik hapte direct in dat lekker tietenvlees. Ik zoog flink aan haar tepels en beet er zachtjes in.

Ook Sam begon aan mijn tepels te likken en ze maakte met haar toch een streep over mijn buik naar beneden, tot ze bij mijn lul aan kwam. Ze pakte mijn stijve pik in haar hand en zei: “Ze hebben zeker niet gelogen, wat een lekker grote lul”. Voor ik überhaupt kon reageren, nam ze mijn lul diep in haar mond. O, wat kon ze lekker pijpen. Ze likte over mijn eikel, likte over de schacht, wisselde alle plekjes op mijn lul af. Zuigen, likken, zachtjes bijten. Van rustig naar snel van oppervlakkig naar diep in haar keel. Alles kwam voorbij, zeker een van de lekkerste pijpbeurten die ik ooit gehad heb. Ze nam mijn lul weer lekker in haar hand en trok me rustig af. Zelf zakte ze nog iets naar benden en begon heerlijk aan mijn ballen te likken en te zuigen. Oooo, dat voelde ook heerlijk. Lekker lik bewegingen vanaf net boven mijn aars tot helemaal aan mijn eikel. Alles was helemaal nat en glibberig van haar speeksel, ze likte en zoog er flink op los. Na een hele tijd pijpen kwam ze weer omhoog: “Dit is echt de lekkerste lul, die ik ooit in mijn mond heb gehad”, fluisterde ze in mijn oor. “Ik heb er ook een drijf natte kut van gekregen, voel maar”. En op dat moment duwde ze mijn hand richting haar kruis. Wat een glad en nat kutje. Het koste dan ook geen enkele moeite om een vinger bij haar naar binnen te duwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *